Advertisement

Antalya Orman Yangını / Antalya'da orman yangını (1) - Haberler - Gündemson dakika | antalya'da korkutan orman yangını!

Antalya Orman Yangını / Antalya'da orman yangını (1) - Haberler - Gündemson dakika | antalya'da korkutan orman yangını!. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Aa 10 haziran 2018 pazar, 12:12 güncelleme: Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık.

Antalya'da orman yangını bilançosu: 233 hektar alan kül ...
Antalya'da orman yangını bilançosu: 233 hektar alan kül ... from i2.cnnturk.com
Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Antalya'nın kumluca ilçesine bağlı adrasan mahallesi i̇nceboyun mevkisinde orman yangını başladı.

Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı.

Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesine bağlı adrasan mahallesi i̇nceboyun mevkisinde orman yangını başladı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor.

Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. 10 haziran 2018 pazar, 13:00. Aa 10 haziran 2018 pazar, 12:12 güncelleme: Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı.

Antalya'daki orman yangını kontrol altına alındı - Asayiş ...
Antalya'daki orman yangını kontrol altına alındı - Asayiş ... from www.imaret.com.tr
Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. Yangında şu ana kadar 20 hektarlık alan yandı.

Sosyal yaşam antalya'da orman yangını.

Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. Aksu'nun yurtpınar mahallesi'ne bağlı kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını! Antalya kumluca'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor.

Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor.

Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü
Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü from ogesti.com
Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge. Antalya kumluca'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını! .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Geri gündem antalya'da orman yangını. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını! Ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı.

Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı antalya yangın. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge.

Posting Komentar

0 Komentar